Μονάδα Ανακουφιστικής Φροντίδας (Μ.Α.Φ.) «ΓΑΛΙΛΑΙΑ»

ΓΑΛΙΛΑΙΑ

Η Μονάδα Ανακουφιστικής Φροντίδας (Μ.Α.Φ.) «ΓΑΛΙΛΑΙΑ» φροντίζει σωματικά, ψυχικά, κοινωνικά και πνευματικά ασθενείς και τις οικογένειές τους εξασφαλίζοντάς τους την ικανότητα και τη δυνατότητα να ανακαλύψουν πόσο περισσότερη ζωή μπορεί να υπάρχει σε κάθε στιγμή της. Η «ΓΑΛΙΛΑΙΑ» παρέχει τις υπηρεσίες και την νοσηλεία της εντελώς ΔΩΡΕΑΝ για 20 μέρες.

Για να πετύχουν το στόχο τους προσφέρουν Ανακουφιστική Φροντίδα σε ασθενείς με καρκίνο και νόσο του κινητικού νευρώνα (ALS):

Η Μονάδα μας στελεχώνεται από εξειδικευμένη Διεπιστημονική Ομάδα λειτουργών υγείας που περιλαμβάνει γιατρούς, νοσηλευτές, ψυχολόγο, κοινωνικούς λειτουργούς, φυσικοθεραπευτή, εργοθεραπευτή, προαιρετικά ιερέα και υποστηρίζεται από Διοικητική Ομάδα και εκπαιδευμένους Εθελοντές.

Διαδικασία εισαγωγής: Ζητάνε πορεία της νόσου ή μια γνωμάτευση από τον θεράποντα ιατρό του Νοσοκομείου και ένα ενημερωτικό για την φαρμακευτική αγωγή που ακολουθεί. Θα πρέπει να πραγματοποιηθεί κατ’ οίκον εξέταση από ιατρό της μονάδας μαζί με κοινωνικό λειτουργό και να υπάρχει διαθεσιμότητα σε κλίνες.

Διεύθυνση: Αγ. Δημητρίου 23, Σπάτα 19004 (εντός προαυλίου Ι.Π. Αναστάσεως Χριστού)

Τηλέφωνο: 2106635955

Απαγορεύεται το επισκεπτήριο. Απαραίτητο το τεστ Covid-19 να έχει γίνει εντός 2 τελευταίων ημερών.

 

ΠΗΓΗ: https: //galilee.gr/galilaia/