Υπηρεσία Ταχυμεταφοράς Φαρμάκων Κατ΄Οίκον

Οι ασθενείς μπορούν να παραλαμβάνουν τα φάρμακα που χρειάζονται εύκολα και γρήγορα, χωρίς την πολύωρη αναμονή στις ουρές των φαρμακείων του ΕΟΠΥΥ.

Άμεση παράδοση κατ’ οίκον, με ασφάλεια, συνέπεια και διακριτικότητα, εντός ειδικής συσκευασίας που μεταφέρεται στην κατάλληλη θερμοκρασία από την ACS.

Η απαραίτητη προϋπόθεση είναι ο ασθενής να επικυρώσει την εξουσιοδότηση προς την ACS. Όλα τα άλλα γίνονται χωρίς να χρειάζεται έξοδος από το σπίτι, ακολουθώντας τις οδηγίες που θα σας δοθούν τηλεφωνικά.

Η υπηρεσία ACSMediExpress – Φάρμακο Στο Σπίτι περιλαμβάνει:

• την παραλαβή των απαραίτητων δικαιολογητικών από τη διεύθυνση του ασθενή με την ACS, μετά την τηλεφωνική παραγγελία που μας δίνει ο ασθενής.

• την παραλαβή του φαρμάκου από το φαρμακείο του ΕΟΠΥΥ με την ACS και στη συνέχεια την αυθημερόν παράδοση του φαρμάκου και των δικαιολογητικών στη διεύθυνση του ασθενή.

• την άμεση τηλεφωνική υποστήριξη για ό,τι χρειαστεί ο ασθενής σε όλα τα στάδια της παραγγελίας.

Πότε θα έχετε το φάρμακο;

Για τον καλύτερο προγραμματισμό του, ο ασθενής πρέπει να υπολογίσει ότι θα παραλάβει το φάρμακο την 4η εργάσιμη μέρα από τη στιγμή που θα μας καλέσει, για να ενημερώσει ότι είναι έτοιμα τα δικαιολογητικά για την παραλαβή τους από την ACS (και εφόσον τα δικαιολογητικά που θα παραδώσει δεν παρουσιάζουν ελλείψεις ή λάθη).

Πόσο ασφαλής είναι η μεταφορά του φαρμάκου;

Για την εν λόγω υπηρεσία η ACS διαθέτει σχετική πιστοποίηση από τον ΕΟΠΥΥ και τηρεί όλες τις προϋποθέσεις ταχυμεταφοράς με τις ενδεικνυόμενες συνθήκες για κάθε φάρμακο και τη χρήση ειδικών  συσκευασιών για την ασφαλή μεταφορά των φαρμάκων.

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες, καλέστε στο αρμόδιο τμήμα της ACS 2161000567.

ΠΗΓΗ: https://www.acscourier.net/el/acs-mediexpress